tinggal beberapa jam...tak sabar~

Thursday, July 28, 2011

yezza. tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk kite melihat skuad negara beraksi di stadium nasional. bagi yang dah dapat tiket, kasik aummm sampai penghujung perlawanan. bagi yang bakal menyaksikan perlawanan di samping segelas teh tarik bersama roti canai di kedai mamak sambil memandang skrin besaq, hangpa kasik gegaq itu warung. jangan sampai terbalik meja sudah lah. haha.

aku akan support dari skrin 32 inchi kat rumah ni bersama siaran langsung dibawakan khas oleh channel berbayar di Astro. heheh.

yang pasti, malam ni kite tengok sape raja rimbe yang sebenar. harimau atau singa. 

style syal rambut...keh2~
make sure skuad singa tu balek dengan style rambut macam ni. biaq padan dengan muka depa. dorang harap players yang di'lego' kerakyatannya. anak jati pulau singa dah ketandusan bakat. heheh. itu macam tak style lah der. cheh!!

come on skuad harimau. pamerkan taring sebenar korang. tunjukkan yang korang tak lemah. kami rakyat Malaysia sedia berdiri teguh di belakang 11 player yang bakal beraksi di atas padang. kalah menang kami tak kesah, yang penting berjuang habis-habisan dan penuh bermaruah. 


MALAYSIA!! AUMMMM!!


6 orang sedang menCONTENG dinding:

Mizah Adam said...

yeah!! aku pergi tgk nnt afiq. xsabo dah den nih. huhu.

weyy. asal ko xfolo aku balik?!? sampai hati?? Huhu

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

haha..ak slalu je lepak sane...nti ak follow la ye...heheh

ko dapat tiket??nti bile da through to next stage ko blnje ak tgk ey?haha

Mizah Adam said...

oh yeke... xde komen2 poonnnn...

ni pun dapat tiket free. TM bagi. macamana dapat tu, tu namanya rezeki. hehe. aku blnje ko tgk boleh, kat mamak? okeh?

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

ak slalu bace kemerengan ko dalam blog ko tu...haha

tu aku da komen...sbg langkah proaktif...hahhaii

tiket free??walawey...klu stakat nak blanje tgk kat kdai mamak, better lupekan niat ko tu...haishh

Mizah Adam said...

kemerengan.. wahahaha~ aku suke2.

thanks afiq!

yup.. ala, blanje gak pe?? xpe2.

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

hahha...ko mmg mereng tahap dewa...ayat lg sengal dr ayat y terbit dalam blog ak ney...haha