adakah kita puncanya?

Sunday, July 31, 2011

dan hari ini dalam paper METRO telah dijelaskan segala-galanya. segala tohmahan yang dilemparkan terhadap Khairul Fahmi Che Mat@APEK telah diperjelas satu persatu. dan die juge telah membuat keputusan untuk memutuskan tali pertunangan dengan tunangnya, Elia.

dan di sini, bersempena dengan datangnya bulan Ramadhan al-Mubarak ni, aku mewakili dunie blogger meminta ampun dan maaf kepada Apek kalau kami ade terlanjur kate yang menyebabkan anda terase*walaupun aku tak pernah membuat tohmahan, tapi terlibat secara langsung dalam mensensasikan cerita tersebut...*.dan setelah beberapa blogger otai yang menempelak blogger-blogger yang sengaja mensensasikan berita mengenai krisis beliau, aku bersetuju dan aku mengakuinya sebagai salah seorang blogger baru. udoh-udoh lah tu geng, die juge manusia, tak lari dari melakukan kesilapan dan die juge punye privasi. jangan dilempar pelbagai lagi tohmahan. bagi ruang untuk die menyelesaikan apa yang patut.

3 orang sedang menCONTENG dinding:

::cRuelLera La diVa:: said...

tu la. pengajaran wat sume. jgn men tuduh melulu tnpa usul periksa. sume prob ade jln penyelesaian. paling baek berbincang. bukan takat apek jewk hadapi prob cmni.cnfrm sume couple kat luar tuh ade prob cmni. tak kire la bercinta ke, tunang ke, or yang dah kawin. isu org ketiga la, cemburu la etc. pokok pangkal nye trust each other n amalkan sikap terbuka, jujur & berbincang antara 1 sama laen. cer tengok org dulu2 bercinta. sampai dah tua terbongkok bongkok pun still mesra macam pengantin baru. yela zaman dah BERUBAH. mane nak same cam dulu. ikot la. ni just pandangan & pendapat den yo ye. sume org ade persepsi masing2.terpulang pd individu tu sndr mencorakan hidup masing2 [cewah satu lagi entry tak berdaftar den tepekan kek entry ko jang. hahaha]

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

itu la hal...ekau mmg...emo bab2 camney...keh2~

y di hilite kat zaman berubah tu da kenape??ngeh~

::cRuelLera La diVa:: said...

hahahhhahahaa tak taw la. paneh ati den tgk ea. hahaha~

sebab musabab dihighlight:
*dah mmg xsme cm dulu.
*saje nk bg penekanan ckit. haahhahaa~