sedih dan marah!!

Monday, March 28, 2011

yang ney memang aku sangat-sangat hangin. bile agame suci yang aku anuti dicaci dan dipijak, nabi yang aku sanjung dihina sesuka hati. tem nga berjalan-jalan dalam facebook tadi, nampak lak kat wall member aku ney pasal sorang minah ney. bukan orang sini. orang seberang laut selat melake. 


muke memang best r, lawa. tapi mulut ngan kaki dah same level. rugi usia mude die dikurniakan kecantikan, tapi hati busuk macam bangkai. busuk!!

cakap banyak pun tak guna. satu je doa aku, moge die mendapat hidayah dari-Nye. moge pintu hatinye terbuka ke jalan yang benar. moge hati gelapnye disinari cahaya yang terang dari syurga Ilahi.

sila ke link ney untuk bace segale post die yang berlandaskan kehitaman di hatinye.

p/s: dah banyak yang aku jumpe bangse die ney berperangai macam die ney. padan lah bencane sane sini. hmmm.

2 orang sedang menCONTENG dinding:

eilaeasy said...

biadap kot...astagfirullah-hal-azim...

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

kan??menyirap x bkak wall die??