faedah merempit~

Monday, March 7, 2011

tu dia tajuk. jangan salah faham. tajuk merempit ney x bermaksud aku merempit. (<-- ok, ini tipu~)
ape yang berfaedah sangat ngan merempit ney? bawak moto laju2, weng sane, weng sini, hati terbakar ooo...kite bakor...kite bakor~


ni die senarai faedah yang boley didapati dengan hanye merempit. korang kompem x kan jumpe faedah2 yang bakal dinyatekan ney kat mane2 kedai moto, kedai beskal, kedai kerete mahu pun kedai mapley tempat fan2 Manchester United 'the lauk' menggigit jari pas di'lauk'kan oleh Liverpool malam ney. hahah

  1. yang bawak pembonceng dapat rase dipelok...tu kalau cikaro terbaek la kot, tapi kalau yang dibawak uh lelaki...erkkkk...sendiri mau ingat~
  2. mencuci mate pemandu2 kerete yang sedang memandu...sebabnye cikaro2 yang korang bawak uh 'belanje' pemandu2 berhemah macam kami ney (<--sumpah aku tipu lagi XD) ngan 'longkang2' dorang...demm it~
  3. mudahkan kerje engineer cam aku ney sok..sebabnye korang da ukor siap2 setiap inci jalan yang korang lalui...kitorang da x payah diri tengah2 panas nak dirikan tripod, setting bubble, buboh traverse machine berserta borang ukor di tangan da lepas ney...tengok kat meter motor korang je sudah...hahah
  4. menjutawankan tokey2 stesen minyak...sebabnye, korang yang merempit ney kompem la g isi minyak  dalam tangki minyak yang disediakan oleh pengeluar motor yang korang gune uh kan?? isi mesti kasik penoh ye dak?? x kan nak g merempit isi minyak sehengget je kat dalam tangki..ape barang brader...hohoh
  5. dapat merase berembat ngan kude putih bo'on*...ley test power motor sape bernafsu kude...maksud aku berkuase kude paling terbaek dalam sejarah permotoran negare
  6. masuk paper muke depan...sebabnye eksiden mati tersepit celah tayar lori treler 18 tayar...tem idop mane nak dapat peluang camney kan???hahah
  7. mengkayekan pengusaha kain2 putih seantero malaya...sebabnye bile korang da kene lenyek, kompem arwah la kan. bile da arwah, kain2 putih ney la korang wat uniform tem nak masuk dalam 'bilik baru' korang uh nanti kan. tinggal nak pilih kain plain bese atau satin mahupun sutera. pilihlah sendiri~
  8. membuatkan pengali kubur mengeluh pasal xcukup tanah nak tempatkan arwah2 yang selamat dilenyek uh.

~smart uniform die~

tu antare yang aku sempat pikir la tem drive sepanjang jalan kat tangah bandaraye petang tadi. sikit nye ramai mat2 motor @ mat rempit @ mat lampir yang dok melilau ngan motor masing2 ronde2 'ki il' (KL) secare berjemaah. hati aku punye la panas bile masing2 ngan slumber atok tiri laki nenek belah bapak angkat dorang mencilok depan kerete2 yang tengah melalui jalan tempat dorang berkumpul uh. kalau la dibuatnye sorang tergolek kat tengah jalan uh, kompem arwah. ak tinggal tambahkan lenyekan kat mayat yang bergelimpangan uh je la kan. sape soh menempah maut. sendiri carik pasal. bukan salah aku. juge bukan salah ibu mengandung mahupun si penggali kubur.

pade yang menunggang motor, beringat2 bile menunggang. jalan tempat korang lalu uh bukan korang je yang bayar cukai jalan. kitorang yang memandu ney pun bayar gak cukai jalan. share2 la ye jalan2 yang ade kat dalam negare kite ney. jangan wat cam jalan uh bapak korang punye even name jalan uh ade kaetan ngan name bapak korang. ade ak kesah~

~cikaro2 si kaki rempit~

moralnye, merempit membahayekan kesihatan semua umat manusie. pesanan khidmat masyarakat ini ditaje khas oleh kementerian alam barzakh.

p/s: bo'on - polis

2 orang sedang menCONTENG dinding:

aisya umaira said...

skali yg pelok 2 cik ponti... sape nk jwb??? huhu

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

xdapek nak menolong eyh...hohoh